Keskuskauppakamari muuttaa uusiin toimitiloihin

Keskuskauppakamari muuttaa 2.10. alkaen uusiin toimitiloihin osoitteeseen Alvar Aallon katu 5.

Muutto mahdollistaa Keskuskauppakamarin kasvaneelle toiminnalle juuri remontoidut ja suuremmat tilat keskeisellä paikalla Helsingissä.

Keskuskauppakamari muuttaa uusiin tiloihin 2.10. Sijainti rautatieaseman ja Helsingin paikallisliikenteen välittömässä läheisyydessä mahdollistaa voimakkaasti kasvaneiden tapahtumien järjestämisen jatkossa Keskuskauppakamarin omissa toimitiloissa. Keskuskauppakamari visioi uuden ”kauppakamaritalon” toimivan jatkossa päättäjien ja elinkeinoelämän toimijoiden kohtaamispaikkana.

Keskuskauppakamari muuttaa uusiin tiloihin World Trade Centeristä Aleksanterinkadulta, jossa sen toimitilat ovat sijainneet 1990-luvun alusta asti. Henkilöstön kasvu ja tapahtumien kehittyminen edellyttävät suurempia ja toimivampia tiloja. Keskuskauppakamarilaisille uudet toimitilat mahdollistavat työn sujuvuuden kannalta nykyistä monipuolisemmat tilat, jotka tukevat työhyvinvointia sekä erilaisia tapoja tehdä työtä.

Henkilöstö on ollut toimitilaprojektin edistämisessä mukana tiiviisti alusta alkaen. Tunnelmat muutosta sisältävät niin haikeutta tutusta työympäristöstä luopumisesta, mutta ennen kaikkea innostusta uusien toimitilojen avaamista mahdollisuuksista.

Juho Romakkaniemi

Juho Romakkaniemi

Toimitusjohtaja

+358 40 050 5269