Piia Karjalainen Keskuskauppakamarin johtavaksi liikenne- ja elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi

Piia Karjalainen. Kuva: Wärtsilä.

Keskuskauppakamarin johtavaksi liikenne- ja elinkeinopoliittiseksi asiantuntijaksi on nimitetty kauppatieteiden maisteri Piia Karjalainen. Karjalainen siirtyy tehtävään Wärtsilästä, jossa hän on vastannut yhteiskuntasuhteista, kansainvälisen meriliikenteen lainsäädäntöön liittyvästä edunvalvonnasta sekä strategisista kumppanuuksista. Karjalaisella on aiempaa työkokemusta myös Brysselistä ja liikenne- ja viestintäministeriöstä.

”Saavutettavuus ja logistinen kilpailukyky ovat keskeisessä roolissa Suomen menestyksen ja kasvun näkökulmasta. On hienoa saada Piia Karjalainen, jonka monipuolinen asiantuntemus on alan kärkeä, viemään eteenpäin Keskuskauppakamarin vaikuttamistyötä liikennesektorilla”, sanoo Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtaja Johanna Sipola. Sipola johtaa Keskuskauppakamarin vaikuttaminen ja kilpailukyky -tiimiä.

”Kauppakamariverkosto kokoaa yhteen suomalaisen elinkeinoelämän toimijat keskustelemaan muun muassa liikenteen, logistiikan ja rakennetun ympäristön keskeisistä kansallisista ja EU-politiikan kysymyksistä. Odotan innolla, että pääsen viemään eteenpäin tätä keskustelua osana Keskuskauppakamarin vaikuttaminen ja kilpailukyky -tiimiä ja antamaan aiemmin sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta, Suomesta ja Brysselistä, kerrytetyn kokemukseni suomalaisen liike-elämän käyttöön tavoitteena kilpailukykymme jatkuva parantaminen”, Karjalainen sanoo.

Karjalainen aloittaa Keskuskauppakamarissa 1.8.

Sipola Johanna

Johanna Sipola

Varatoimitusjohtaja; johtaja, vaikuttaminen ja kilpailukyky

+358 50 352 1172

Kategoriat:Liikenne, Nimitykset, Johanna Sipola