Certified Management Consultant -ohjelma

Tähtäätkö konsultiksi tai teetkö jo konsulttityötä ja haluat pätevöityä? Uudistetun Certified Management Consultant -ohjelman kautta pääset mukaan huippuosaajien verkostoon ja varmistat oman konsulttiurasi jatkuvan kehityksen! 

Certified Management Consultant -ohjelma

Keskuskauppakamari tarjoaa nyt Liikkeenjohdon konsultin sertifiointikoulutusta yhteistyössä Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n kanssa. Certified Management Consultant (CMC) on kansainvälisesti tunnustettu konsultoinnin pätevyyssertifikaatti.

CMC-ohjelma täydentää ja laajentaa konsultin ydinosaamista sekä varmistaa ajan tasalla pysymisen ja kansainvälisen yhteistyön rakentamisen. Ohjelma parantaa edellytyksiä myydä konsultointia parempaan hintaan sekä antaa uutta tietoa ja taitoa asiakkaan vakuuttamiseen.

Ohjelmaan voivat osallistua konsultiksi tähtäävät oman alansa ammattilaiset tai jo kokeneemmat konsultit. Sertifioidut CMC-konsultit kuuluvat ammattikuntansa parhaimmistoon. CMC-sertifiointi toimii yhtenä laadunvarmistuksen välineenä konsultoinnin markkinoilla ja helpottaa asiakkaiden mahdollisuuksia löytää tarpeisiinsa sopiva luotettava liikkeenjohdon konsultti.

Keskuskauppakamari toteuttaa ohjelman Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n luvalla ja yhteistyössä LJK:n kanssa. LJK vastaa ohjelman sisällöstä ja sisältö uudistuu vuosittain konsulttimarkkinan muutosten ja liike-elämän tarpeiden pohjalta. LJK ry:llä on ainoana suomalaisena tahona oikeus myöntää CMC-sertifikaatteja. CMC-toimintaa koordinoi globaalisti Liikkeenjohdon konsultoinnin kattojärjestö ICMCI . Jokainen CMC-ohjelman suorittanut konsultti on tutkinnon saatuaan jatkossa automaattisesti mukana CMC-konsulttien kansainvälisessä verkostossa ja saa tietoa tulevista yhteisistä tapahtumista, ajantasaisia täydennyskoulutusten pakettitarjouksia ja listan sertifioiduista CMC konsulteista ajantasaisin yhteystiedoin toimintamaittain.

CMC-ohjelma on mahdollisuus päästä mukaan huippuosaajien verkostoon ja varmistaa oman konsulttiuran jatkuva kehitys ja osaamisen ajan tasalla pysyminen!

#certifiedmanagementconsultant #CMC

Seuraava ohjelma alkaa 31.10.2024.


Lisätietoja

Mari Hakkarainen

Palvelujohtaja

+358 50 326 6770