Tee tärkeä näkyväksi

Yrityksen menestys perustuu osaavaan ja sitoutuneeseen henkilöstöön. Kiittämällä ja palkitsemalla niin arjessa kuin juhlassa osoitat arvostusta sitoutuneita työntekijöitä kohtaan.

Nyt saatavilla uusi viiden vuoden ansiomerkki.

Keskuskauppakamari on täydentänyt palkitsemistuotteiden valikoimaansa uudella pronssisella vuosimerkillä, jolla organisaatio voi palkita työntekijöitään viiden vuoden työskentelystä saman työnantajan palveluksessa.

Ansiomerkit lyhyesti

Ansiomerkit ovat arvostettu ja tasa-arvoinen tapa antaa työnantajalta ja elinkeinoelämältä tunnustusta työntekijöille.

Keskuskauppakamarin ansiomerkkejä myönnetään työuran pituuden perusteella saman yrityksen palveluksessa viidestä vuodesta alkaen sekä ansiokkaasta työstä yrityksen tai työyhteisön hyväksi.

Ansiomerkkiä käytetään työnantajan järjestämissä juhlissa, isänmaallisissa tilaisuuksissa sekä suku- ja perhejuhlissa. Ansiomerkillä palkitut saavat juhla- ja pienoismerkin sekä kunniakirjan. Merkinsaajat voivat lisäksi liittää digitaalisen LinkedIn-merkin omaan LinkedIn-profiiliinsa.

Miksi palkita ansiomerkillä?

Ansiomerkki on kiitoksen ele tehdystä työstä. Ansiomerkkiä kannattaa hakea, kun haluat osoittaa arvostustasi työntekijää kohtaan. Henkilöstön kiittäminen, muistaminen ja palkitseminen ovat tekijöitä, joiden avulla sitoutetaan henkilöstöä ja rakennetaan työnantajamielikuvaa.

Ansiomerkin saaminen on koskettava hetki niin merkinsaajalle kuin merkin antajalle. Ansiomerkki vahvistaa merkinsaajan tunnetta siitä, että tehdyllä työllä on merkitys ja sitä arvostetaan. Merkin annossa on tärkeää tunnustuksen antaminen, kiittäminen ja huomiointi.

Ansiomerkkiuutisia