Kauppayhdistykset Suomessa

Kauppayhdistykset edistävät omalta osaltaan suomalaisyritysten kansainvälistymistä ja vientiponnisteluja. Kauppayhdistysten tavoitteena on liiketoimintakontaktien luominen Suomen ja kohdemaiden välille. 

Keskuskauppakamari kehittää ja koordinoi 18 kahdenvälisen kauppakamarin/kauppayhdistyksen toimintaa. Nämä FinnCham-verkostoon kuuluvat, Suomessa toimivat kauppayhdistykset verkottavat yrityksiä, tarjoavat ajankohtaista tietoa kohdemaasta sekä järjestävät seminaareja ja tapahtumia kansainvälistyneille ja kansainvälistymistä suunnitteleville jäsenyrityksilleen. Kauppayhdistykset vastaanottavat myös ulkomaisia delegaatioita. 

Me edistämme omalta osaltamme suomalaisyritysten kasvua kansainvälistymisen keinoin, ja autamme yrityksiä uusille vientimarkkinoille. Kauppayhdistysten tavoitteena on liiketoimintakontaktien luominen ja kriittisen markkinatiedon välittäminen vientijohtajille. Keskuskauppakamarin alla toimivat kauppayhdistykset ovat osa globaalia FinnCham-verkostoa, sekä Team Finland -verkostoa.  

”Me edistämme omalta osaltamme suomalaisyritysten kasvua kansainvälistymisen keinoin.”

Yhdessä FinnCham-verkoston kanssa kehitämme ja vahvistamme Suomen kauppasuhteita yritysten tarpeiden mukaisesti ja kokeneempien yritysten kansainvälistä osaamista ja verkostoja hyödyntäen viennin edistämiseksi. FinnCham-toimijoiden järjestämät yritys­ta­paamiset, seminaarit ja vapaamuotoiset tapahtumat tarjoavat jäsenyrityksille erinomaisen tilaisuuden verkottumiseen ja oman liiketoiminnan edistämiseen, sekä näkyvyyden lisäämiseen kansainvälisesti ja paikallisesti.  

Vastaavat asiantuntijat

Hatanpää Anne

Anne Hatanpää

Yhteyspäällikkö

+358 50 320 9539