IT2022-sopimusehdot

IT2022-sopimusehdot helpottavat IT-alan sopimusten tekemistä. Sopimusehdot soveltuvat käytettäviksi kotimaisissa IT-toimituksissa asiakkaiden ja toimittajien välillä.

Palvelut

IT2022-sopimusehdot ovat IT-palveluiden hankkimiseen tarkoitetut yhteiset pelisäännöt. Sopimusehtoja käyttävät IT-palveluita tarjoavat toimittajat sekä palveluita hankkivat yritykset.

Yhteiset pelisäännöt helpottavat IT-palveluiden hankkimista. Yleisesti tunnettujen ja hyväksyttyjen sopimusehtojen käyttäminen helpottaa myös sopimista. Näiden ehtojen käyttö säästää aikaa ja vaivaa, sillä ehdot huomioivat molemmat osapuolet.

Kenelle IT-ehdot on tarkoitettu?

  • IT-palveluita hankkiville yrityksille
  • IT-palveluita tarjoaville yrityksille
  • Juristeille, jotka neuvovat IT-alan sopimuksissa
  • Opetus- ja kirjastoalalle

Sopimusehdot alan tarpeisiin

IT2022-sopimusehdot ovat ainoat suomalaiset IT-alan sopimusehdot, jotka IT-alan toimittajayritykset ja asiakkaita edustavat järjestöt ovat yhdessä laatineet. Ehtoja kehitetään jatkuvasti seuraamaan alan kehitystä.

Sopimusehdot ovat saatavina suomen- ja englanninkielisinä versioina. Voit hankkia ehtoihin yritys- tai konsernilisenssin. Voit saada ehdot myös koulutus-, opetus- ja kirjastokäyttöön. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

IT-ehtojen oikeudenhaltijat ovat Keskuskauppakamari, Ohjelmisto- ja e-business ry, Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry ja Teknologiateollisuus ry:n ja Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry.

Mari Hakkarainen

Palvelujohtaja

+358 50 326 6770

Eva-Riitta Simonsson

markkinointikoordinaattori

+358 9 4242 6260