Palkitse vastuullisesti – maksuton tietoisku henkilöstöpäättäjille

Ajankohta ja paikka

Alkaa
28.4.2021
Päättyy
28.4.2021
Tapahtumapaikka
Keskuskauppakamari, toteutetaan Teams-verkkotapahtumana
Suomi

ansiomerkkirivi-kuva.jpg (188 KB)

 

Keskuskauppakamari järjestää henkilöstöpäättäjille suunnatun

Palkitse vastuullisesti -tietoiskun 
keskiviikkona 28.4.2021 klo 8.30

Tietoiskun teemana on vastuullisuus. Lisäksi kerromme ansiomerkeillä palkitsemisesta. 

Tavoitteena turvallinen, syrjimätön ja vastuullinen organisaatio? 
Yrityksiin ja muihinkin toimijoihin kohdistetut vastuullisuusodotukset kasvavat jatkuvasti. Sosiaalisen vastuun ja sen perustana olevan ihmisoikeusvastuun merkitys vahvistuu. Siksi erilaisten organisaatioiden on tärkeä tietää mitä ihmisoikeusvastuu on, miten se toteutuu niiden toiminnassa ja mitä hyötyä ihmisoikeusvastuun toteuttamisesta on. Keskuskauppakamarin Ihmisoikeussitoumus tarjoaa konkreettisen työkalun vastuullisuustyön käynnistämiseen ja johtamiseen. Lisäksi se auttaa viestimään yrityksesi vastuullisuudesta luotettavalla tavalla. 

Yrityksestäsi hiilineutraali?
On aika tehdä yritysten ilmastotyö näkyväksi. Tavoitteena on, että suomalaiset yritykset olisivat hiilineutraaleja vuoteen 2035 mennessä. Keskuskauppakamarin Ilmastositoumus auttaa yritystäsi johtamaan ilmastotyötä ja viestimään siitä luotettavasti.

Kiitä sitoutuneesta työstä ansiomerkillä, myös poikkeusaikoina
Tilaisuuden päätteeksi annamme vinkkejä ja ideoita ansiomerkeillä palkitsemiseen. Annamme vinkkejä myös siihen, kuinka ansiomerkin luovutustilaisuuden voi toteuttaa nyt poikkeusaikoina, kun koronavirustilanteesta johtuen vuosittaisia perinteisiä juhlatilaisuuksia ei välttämättä yrityksissä järjestetä. 

Ohjelma:

Ihmisoikeusvastuu- ja ilmastokysymykset yrityksissä
vastuullisuusasiantuntija Antti Turunen, Keskuskauppakamari 

Ideat ja vinkit ansiomerkeillä palkitsemiseen 
palvelujohtaja Mari Hakkarainen, Keskuskauppakamari

Huomasithan, että Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä on uudet verkkosivut ja samalla ansiomerkkien sähköinen hakemuslomake on uudistunut. 

Keskuskauppakamari järjestää tietoiskun Teams-verkkotapahtumana. Verkkotapahtuma on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lähetämme ilmoittautuneille osallistumislinkin tilaisuutta edeltävänä päivänä. Tietoiskun kesto on noin tunti. 

Olet lämpimästi tervetullut osallistumaan Teams-tietoiskuun.

Tapahtuma on päättynyt.

Katso tulevat tapahtumat