Suuri brändipäivä 2022

Ajankohta ja paikka

Alkaa
7.4.2022
Päättyy
7.4.2022
Tapahtumapaikka
Scandic Grand Central + livestream
Vilhonkatu 13
00100 Helsinki

Ilmoittautuminen

Very Early Bird - Suuri brändipäivä 2022
250,00 €
Virkamieshinta
195,00 €

Coca-Cola teki joulupukin asusta punaisen ja Steve Jobs teki omenasta maailman myydyimmän puhelimen. Näiden brändien arvo on miljardeja euroja. Mistä sinun yrityksesi tunnetaan?

 

Vahva brändi on yrityksen menestyksen ydin. Sen avulla luodaan kilpailuetua ja asema markkinoilla. Brändi auttaa pysymään kuluttajien mielissä. Kaikki menestyvät yritykset Suomessa ja maailmalla investoivat brändiinsä suojauksen ja markkinoinnin avulla.
Keskuskauppakamarin Suuri brändipäivä kokoaa yhteen brändi-, markkinointi- ja IPR-ammattilaiset. Päivän tarkoituksena on kasvattaa tietoisuutta brändin suojaamisen tärkeydestä ja merkityksestä yrityksen menestyksen kivijalkana.

Vuoden 2022 brändipäivässä kuulemme mm. puheenvuoron
What makes copycats successful? A consumer perspective
Associate Professor of Marketing Femke van Horen, Vrije Universiteit Amsterdam, The Netherlands

Merkitse päivä jo kalenteriisi – lisätietoja tulossa!

Tapahtuma on suunnattu hallitusammattilaisille, yritysjohdolle, markkinoinnin ammattilaisille, konsulteille, mainos-, media- ja viestintätoimistojen edustajille, vaikuttajille ja vaikuttajatoimistojen edustajille, brändijohtajille ja brändivastaaville, managereille, sijoittajille, lakiasiainjohtajille, lakimiehille, asiamiehille ja muille IPR-osaajille sekä muille markkinoinnin parissa toimiville.

Hyödynnä Very Early Bird -etu
Tarjoamme marraskuun loppuun asti mahdollisuuden ilmoittautua mukaan Very Early Bird -hinnalla 250 € + alv. 24%. (Normaalihinta kauppakamarien jäsenyritysten edustajille 495 € + alv. 24% ja muille 595 € + alv. 24%).

Vuoden 2022 brändipäivään on mahdollista osallistua joko paikan päällä Scandic Grand Centralissa tai etäyhteyden välityksellä.


Kumppaniksi tapahtumaan

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Suuren brändipäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa. Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Tomi Mäkiseen tomi.makinen@chamber.fi tai tapahtumatuottaja Anne Pakkaseen anne.pakkanen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

 

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

 

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.