Suuri vientipäivä 2024

Ajankohta ja paikka

Alkaa
6.2.2024
Päättyy
6.2.2024
Tapahtumapaikka
Scandic Grand Central
Vilhonkatu 13
00100 Helsinki

Ilmoittautuminen

Very Early Bird - Vientipäivä 2024
275,00 €
Livestream - Vientipäivä 2024
395,00 €

Kasvavien ja menestyvien yritysten Eurooppa

EU, Kiina ja Yhdysvallat ovat maailman suurimmat taloudet. Suomi ja yhdeksän muuta EU:n jäsenmaata ovat vaatineet pitkän aikavälin strategiaa Euroopan kilpailukyvyn ja globaalin vaikutus-vallan vahvistamiseksi. Vihreä siirtymä ja digitalisaatio tarjoavat suuria liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille.

Suurvaltakilpailu on tuonut poliittiset riskit suomalaisten yritysten kansainvälisen kaupan näkymiin. Jännitteiset suhteet heijastuvat erityisesti teknologiasektorille. Geopolitiikka kuuluu jokaisen yritysjohtajan työpöydälle. Kaupankäynnissä korostuvat ajantasaisen tiedon tärkeys ja riskien hallinta. BRICS-maiden (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina, Etelä-Afrikka) suuren väestön ja nopean talouskasvun seurauksena on odotettavissa, että maiden taloudellinen ja geopoliittinen vaikutusvalta korostuu entisestään.

Suomalaisten yritysten on tärkeää seurata laajalti kansainvälisen kaupan, geopolitiikan ja talouden tilaa ja muutoksia. Se on välttämätöntä, jotta ne voivat entistä paremmin ymmärtää mihin suuntaan maailma ja maailmankauppa kehittyvät sekä varautua orastaviin riskeihin.

Keskuskauppakamarin Suuressa vientipäivässä pureudumme geopoliittiseen tilanteeseen, jaamme ajankohtaista tietoa ja rohkaisemme yrityksiä tarttumaan avautuviin mahdollisuuksiin sekä löytämään ratkaisuja haastavissa tilanteissa. Nostamme esiin menestystarinoita ja kannustamme yrityksiä kansainvälisille markkinoille.

Tilaisuus on suunnattu kansainvälisillä markkinoilla toimivien tai sinne pyrkivien yritysten johdolle, asiantuntijoille ja tekijöille, päättäjille sekä kaikille kansainvälisestä toiminnasta kiinnostuneille.

Päivän puhujina ovat mm. Risto E.J. Penttilä, toimitusjohtaja, Nordic West Office, Mikael Wigell, tutkimusjohtaja, Ulkopoliittinen instituutti ja Päivi Pohjanheimo, johtaja, maajohtaja, Keskuskauppakamari; Kansainvälinen kauppakamari ICC Suomi.
Tilaisuuden vetäjänä toimii toimittaja, vastaava tuottaja Tapio Nurminen.

Ohjelma alkaa lounaalla ja päättyy cocktail-tilaisuuteen.

Ohjelma valmistuu syksyn 2023 aikana – merkitse päivä jo kalenteriisi!

 

Lue kooste vuoden 2023 päivän annista

 

HYÖDYNNÄ VERY EARLY BIRD -ETU

Tarjoamme 31.10.2023 asti mahdollisuuden ilmoittautua mukaan paikan päälle Scandic Grand Centraliin hintaan 275 € + alv. 24%.

(Normaalihinta kauppakamarin ja kansainvälisen kauppakamarin ICC Suomen jäsenyrityksien edustajille 535 € + alv. 24 % ja muille 635 € + alv. 24%)

 

KUMPPANIKSI TAPAHTUMAAN

Oletko kiinnostunut kumppanuudesta tapahtumassa? Liikennepäivän kumppanina saat näkyvyyttä, tavoitat kohderyhmän ja pääset osaksi tapahtumaa.

Ota yhteyttä avainasiakaspäällikkö Tomi Mäkiseen tomi.makinen@chamber.fi, räätälöidään kumppanuus teidän tarpeisiinne sopivaksi.

 

 

 

JÄRJESTÄJÄT

k3_valkopohjainen.jpg (46 KB) icc_finland-2022_black_rgb_72dpi.png (15 KB)

 

 
Peruutusehdot: Kuluton peruutus on mahdollinen viimeistään seitsemän vuorokautta ennen seminaaripäivää. Peruutuksen tapahtuessa tämän jälkeen, veloitetaan koko seminaarin hinta. Paikan voi tarvittaessa siirtää toiselle osallistujalle. Laskutus tehdään tapahtuman jälkeen.

Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä
Keskuskauppakamarin Ilmastositoumuksen mukaisesti olemme sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraaliutta vuoteen 2035 mennessä. Seuraamme tapahtumiemme hiilijalanjälkeä, pyrimme vähentämään päästöjä ja kompensoimme tapahtumasta aiheutuneet päästöt. Tämän vuoksi kysymme sinulta ilmoittautumisen yhteydessä, kuinka saavut tapahtumaan. Autathan meitä tekemään hiilijalanjäljestä mahdollisimman pienen käyttämällä mahdollisuuksien mukaan julkisia liikennevälineitä.